Kennis & ontwikkeling

Inhoudelijke kennis, maar ook persoonlijke ontwikkeling is onmisbaar om mensen en organisaties in beweging te krijgen.

Kennis van de zorg

Bij Allegro Medical hebben we veel kennis van de (geestelijke) gezondheidszorg; inhoudelijk, organisatorisch en technisch. En omdat kennis groeit als je het deelt, doen we dat ook graag. Zowel intern als met collega-organisaties. Bijvoorbeeld door zorgprofessionals uit te nodigen om te vertellen over hun vakgebied, de inhoud van projecten met elkaar te bespreken of de aanpak voor zorgvernieuwing samen verder te brengen. Hierdoor spreken we de taal van de zorgprofessional en weten we effectief verandering te realiseren in het complexe zorglandschap.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast inhoudelijke kennis over de (geestelijke) gezondheidszorg, besteden we ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. In de ‘harde’ skills, zoals projectmethodieken en strategie, maar ook de ‘zachte’ kant, vanuit persoonlijke ervaring en praktijkcasussen. Verbinding met mensen is daarbij een belangrijk punt, want verandering is mensenwerk. Met deze bagage zijn we in staat om effectief te communiceren, mensen in beweging te krijgen en √©chte resultaten te boeken.

Bij Allegro Medical werken betekent ook werken aan jezelf. Je kan dit doen op je eigen tempo en op je eigen manier, maar groei is belangrijk!

Marleen van der Woude

Allegro Medical Consultant

Evenementen en trainingen

Kennis is het meeste waard als het ook gedeeld wordt. We organiseren daarom geregeld bijeenkomsten om van elkaar te leren. Werk je zelf aan zorgvernieuwing en wil je hieraan deelnemen? Stuur dan een korte introductie van jezelf naar a.tanke@allegromedical.nl.

Gerelateerde artikelen

Vraag en antwoord met klinisch chemicus Gijs de Kort

In de laatste College Tour van de reeks is klinisch chemicus dr. Gijs de Kort te gast. Gijs is een ervaren bestuurder in de zorg met bijzondere expertise op het gebied van laboratorium-ICT en de toepassing van Point of Care testing (POCT) in de huisartsenpraktijk. Hij...

Meer lezen

AllegroMedical

Effectief veranderen in de zorg?

We gaan graag met je in gesprek. Je kunt bij ons terecht voor alle niveaus; van programma-management tot en met eenmalig meedenken over de implementatie van zorgvernieuwing. Neem contact op met een van onze partners.