Over ons

Duurzame zorgtransitie, voor toekomstbestendige zorg in Nederland

Waarde toevoegen aan de zorg

De zorg verandert. Patiënten nemen regie, technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en zorgkosten blijven stijgen. Allegro Medical is ervan overtuigd dat het mogelijk is om meer waarde te leveren met dezelfde middelen. Wij helpen zorginstellingen en zorgverleners om de uitdagingen in een veranderend zorglandschap aan te kunnen binnen de gestelde kaders. Op deze manier dragen we bij aan het realiseren van duurzame zorgtransitie, voor toekomstbestendige zorg in Nederland.

Ons team

Ruud Davids

Ruud Davids

Ruud is een bevlogen programmamanager die continu op zoek is naar vernieuwing. Hij vindt niets leuker dan samen met professionals de zorg verbeteren en voelt zich dan ook als een vis in het water in de complexe medische wereld. Vanuit zijn passie voor de zorg heeft hij samen met Denise Allegro Medical opgericht.

Mail Ruud

Denise van Gorp

Denise van Gorp

Als je niet tegen bloed kunt, dan kun je geen dokter worden – maar dat weerhoudt Denise er niet van haar bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg. Samen met Ruud heeft ze Allegro Medical opgericht vanuit haar gedrevenheid om de zorg toekomstbestendig te maken. Denise is op haar best in complexe verandertrajecten, waarin ze in kleine stappen, grote resultaten voor elkaar krijgt – voor-elkaar-krijg-kunde, noemen we dat.

Mail Denise

Maartje Schreuder

Maartje Schreuder

Maartjes hart gaat sneller kloppen als zij mensen kan helpen. Of dat nou collega’s, patiënten of zorgverleners zijn. Als projectleider zet ze haar passie voor de gezondheidszorg in om de zorg voor patiënten te verbeteren en tegelijk het proces voor zorgverleners te optimaliseren. Zij blij, Maartje blij.

Mail Maartje

Marleen van der Woude

Marleen van der Woude

Met Marleen als projectleider heb je het goed voor elkaar als team. Met onuitputtelijk enthousiasme weet ze mensen te verbinden en zorgt ze ervoor dat iedereen de juiste stappen zet om het project tot een succes te maken. Humor mag daarbij niet ontbreken.

Mail Marleen

Nadine Klitsie

Nadine Klitsie

Nadine gebruikt haar nieuwsgierigheid en enthousiasme om vernieuwing in de zorg te brengen. Met haar Noord-Hollandse nuchterheid laat ze zich niet snel van de wijs brengen en rust ze niet voor ze het gewenste resultaat heeft behaald met haar team. Een echte doorzetter!

Mail Nadine

Marlot van 't Hof

Marlot van 't Hof

Veranderen is mensenwerk, en dat doet Marlot het liefst in de zorg. In haar werk als projectleider neemt ze die menselijke factor als uitgangspunt om zorgvernieuwing tot stand te brengen. Als geen ander weet ze organisaties en professionals met elkaar te verbinden, met als resultaat duurzame verandering van zorg.

 Mail Marlot

Toer Schaffer

Toer Schaffer

Toer is een energieke projectleider die hard werkt aan de uitvoering van zorgvernieuwing. Altijd met oog voor goede zorg en de mogelijkheden die ICT kan bieden. Hij staat graag in contact met mensen om gezamenlijk de beste resultaten neer te zetten. Serieus als het moet, met humor als het kan.

Mail Toer

Eelke Toonstra

Eelke Toonstra

Betrouwbaar, gedreven en vasthoudend; als iemand een technisch complex project kan begeleiden, dan is het Eelke wel. Met zijn medisch-technische achtergrond en uitgebreide ervaring als projectleider weet hij zelfs de moeilijkste projecten tot een goed einde te brengen. In voor- en tegenspoed, en altijd met een glimlach.

Mail Eelke

Kim Verheij

Kim Verheij

Verbeter de wereld, begin bij… je werk. Kim is een wereldverbeteraar die zich vol energie inzet om de zorg toegankelijk, toekomstbestendig en duurzamer te maken. Met haar enthousiasme en oog voor verbinding weet ze veel nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. 

Mail Kim

Ineth Bekker

Ineth Bekker

Een flinke dosis creativiteit om ideeën op te halen én een gestructureerde aanpak om ermee aan de slag te gaan – met Ineth zul je je niet snel vervelen. Haar tomeloze energie en enthousiasme zet ze in voor het toekomstbestendig maken en houden van de zorg. Want dat is waar haar passie ligt.

Mail Ineth

Frederike Veldhuis

Frederike Veldhuis

Met frisse blik, open karakter en vol energie levert Frederike een bijdrage aan goede zorg. Dat doet ze door de patiënt als vertrekpunt te nemen, zorgprofessionals te verbinden, betekenisvolle samenwerkingen te creëren en iedereen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Mail Frederike

Annika Tanke

Annika Tanke

Op zoek naar een echte teamplayer? Dan ben je bij Annika aan het goede adres! Zij wordt enthousiast van het stap voor stap verbeteren van de zorg. Bij voorkeur samen in een team. Dit doet zij met haar daadkrachtige instelling en georganiseerde manier van werken. Met Annika weet je altijd waar je aan toe bent.

Mail Annika

Lara de Vos

Lara de Vos

Lara is een resultaatgerichte, ondernemende consultant met veel ervaring in online marketing, communicatie en klantreizen. Zij weet haar weg goed te vinden in complexe organisaties, kan mensen enthousiasmeren en is daardoor in staat concrete resultaten te realiseren. Lara is als associate verbonden aan Allegro Medical.

Mail Lara

Bas Habets

Bas Habets

Vanuit zijn eigen ervaring als zorgverlener weet Bas precies welke knelpunten, praktische drempels en kansen er zijn om de zorg te verbeteren. Hij werkt aan meetbare verbeteringen in de zorg door in te zetten op samenwerking met zorgverleners, preventie en moderne technologie. 
Liesbeth Eibergen

Liesbeth Eibergen

Zonder haar rust te verliezen brengt Liesbeth versnelling in organisaties. Met haar achtergrond als apotheker en passie voor de zorg weet ze mensen te enthousiasmeren en motiveren, en met haar gestructureerde aanpak gaat ze recht op haar doel af. Efficiëntie ten top. 
Mandy Veldt

Mandy Veldt

Mandy is sociaal, gestructureerd en gedreven om de zorg te verbeteren. Met een achtergrond in bedrijfseconomie en gezondheidszorg weet ze verschillende perspectieven te verbinden en voor iedereen gewenste resultaten te behalen. Win-win! 

Mail Mandy

Gerard Honkoop

Gerard Honkoop

Ziekenhuis, GGZ, VVT… als ervaren manager en projectleider kent Gerard het gehele zorglandschap op zijn duimpje. Met zijn ervaring en betrokkenheid weet hij zorgorganisaties mee te nemen in vernieuwende concepten. En hij stopt niet voordat de strategie en plannen hebben geleid tot meetbare verbeteringen.

Mail Gerard

Marian Pronk

Marian Pronk

Met haar enthousiasme, betrokkenheid en gedrevenheid wil Marian de beste uitkomst behalen en mens en organisatie met elkaar verbinden.

Mail Marian

Ignats Landsbergen

Ignats Landsbergen

Met zijn jarenlange ervaring kent Ignats de kneepjes van zijn vak. Zowel voor zichzelf als voor de organisatie waar hij werkt, is continu verbeteren zijn uitgangspunt. Ignats is dan ook de aangewezen persoon om veranderingen te begeleiden – van bestuurstafel tot aan de werkvloer. 

Mail Ignats

AllegroMedical

Werken bij Allegro Medical

In ons team werken uitsluitend mensen die intrinsiek gedreven zijn om de zorg te verbeteren. Allegro Medical is een platte organisatie, waarbij we samen verantwoordelijk zijn voor het succes van het bedrijf. Iedereen draagt zijn steentje bij! Daarnaast hebben we veel plezier met elkaar. Een bescheiden impressie…