Over ons

Duurzame zorgtransitie, voor toekomstbestendige zorg in Nederland

Waarde toevoegen aan de zorg

De zorg verandert. Patiënten of cliënten nemen regie, technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en zorgkosten blijven stijgen. Allegro Medical is ervan overtuigd dat het mogelijk is om meer waarde te leveren met dezelfde middelen. Wij helpen zorginstellingen en zorgprofessionals om de uitdagingen in een veranderend zorglandschap aan te kunnen binnen de gestelde kaders. Op deze manier dragen we bij aan het realiseren van duurzame zorgtransitie, voor toekomstbestendige zorg in Nederland.

Ons team

Ruud Davids

Ruud Davids

Ruud is een bevlogen programmamanager die continu op zoek is naar vernieuwing. Hij vindt niets leuker dan samen met professionals de zorg verbeteren en voelt zich dan ook als een vis in het water in de complexe medische wereld. Vanuit zijn passie voor de zorg heeft hij samen met Denise Allegro Medical opgericht.

Mail Ruud

Denise van Gorp

Denise van Gorp

Als je niet tegen bloed kunt, dan kun je geen dokter worden – maar dat weerhoudt Denise er niet van haar bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg. Samen met Ruud heeft ze Allegro Medical opgericht vanuit haar gedrevenheid om de zorg toekomstbestendig te maken. Denise is op haar best in complexe verandertrajecten, waarin ze in kleine stappen, grote resultaten voor elkaar krijgt – voor-elkaar-krijg-kunde, noemen we dat.

Mail Denise

Maartje Schreuder

Maartje Schreuder

Maartjes hart gaat sneller kloppen als zij mensen kan helpen. Of dat nou collega’s, patiënten of zorgverleners zijn. Als projectleider zet ze haar passie voor de gezondheidszorg in om de zorg voor patiënten te verbeteren en tegelijk het proces voor zorgverleners te optimaliseren. Zij blij, Maartje blij.

Mail Maartje

Marleen van der Woude

Marleen van der Woude

Met Marleen als projectleider heb je het goed voor elkaar als team. Met onuitputtelijk enthousiasme weet ze mensen te verbinden en zorgt ze ervoor dat iedereen de juiste stappen zet om het project tot een succes te maken. Humor mag daarbij niet ontbreken.

Mail Marleen

Tetske Dijkstra

Tetske Dijkstra

Lekker doorpakken? Dan heb je aan Tetske de juiste. Met een passie voor innoveren en organiseren puzzelt ze graag aan creatieve oplossingen voor de zorg. Bij voorkeur in een multidisciplinair team, waarin de krachten worden gebundeld, en er samen wordt gewerkt aan een gezonde(re) samenleving.

Mail Tetske

Marlot van 't Hof

Marlot van 't Hof

Veranderen is mensenwerk, en dat doet Marlot het liefst in de zorg. In haar werk als projectleider neemt ze die menselijke factor als uitgangspunt om zorgvernieuwing tot stand te brengen. Als geen ander weet ze organisaties en professionals met elkaar te verbinden, met als resultaat duurzame verandering van zorg.

 Mail Marlot

Toer Schaffer

Toer Schaffer

Toer is een energieke projectleider die hard werkt aan de uitvoering van zorgvernieuwing. Altijd met oog voor goede zorg en de mogelijkheden die ICT kan bieden. Hij staat graag in contact met mensen om gezamenlijk de beste resultaten neer te zetten. Serieus als het moet, met humor als het kan.

Mail Toer

Eelke Toonstra

Eelke Toonstra

Betrouwbaar, gedreven en vasthoudend; als iemand een technisch complex project kan begeleiden, dan is het Eelke wel. Met zijn medisch-technische achtergrond en uitgebreide ervaring als projectleider weet hij zelfs de moeilijkste projecten tot een goed einde te brengen. In voor- en tegenspoed, en altijd met een glimlach.

Mail Eelke

Kim Verheij

Kim Verheij

Verbeter de wereld, begin bij… je werk. Kim is een wereldverbeteraar die zich vol energie inzet om de zorg toegankelijk, toekomstbestendig en duurzamer te maken. Met haar enthousiasme en oog voor verbinding weet ze veel nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. 

Mail Kim

Ineth Bekker

Ineth Bekker

Een flinke dosis creativiteit om ideeën op te halen én een gestructureerde aanpak om ermee aan de slag te gaan – met Ineth zul je je niet snel vervelen. Haar tomeloze energie en enthousiasme zet ze in voor het toekomstbestendig maken en houden van de zorg. Want dat is waar haar passie ligt.

Mail Ineth

Frederike Veldhuis

Frederike Veldhuis

Met frisse blik, open karakter en vol energie levert Frederike een bijdrage aan goede zorg. Dat doet ze door de patiënt als vertrekpunt te nemen, zorgprofessionals te verbinden, betekenisvolle samenwerkingen te creëren en iedereen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Mail Frederike

Annika Tanke

Annika Tanke

Op zoek naar een echte teamplayer? Dan ben je bij Annika aan het goede adres! Zij wordt enthousiast van het stap voor stap verbeteren van de zorg. Bij voorkeur samen in een team. Dit doet zij met haar daadkrachtige instelling en georganiseerde manier van werken. Met Annika weet je altijd waar je aan toe bent.

Mail Annika

Gerard Honkoop

Gerard Honkoop

Ziekenhuis, GGZ, VVT… als ervaren manager en projectleider kent Gerard het gehele zorglandschap op zijn duimpje. Met zijn ervaring en betrokkenheid weet hij zorgorganisaties mee te nemen in vernieuwende concepten. En hij stopt niet voordat de strategie en plannen hebben geleid tot meetbare verbeteringen.

Mail Gerard

Liesbeth Eibergen

Liesbeth Eibergen

Zonder haar rust te verliezen brengt Liesbeth versnelling in organisaties. Met haar achtergrond als apotheker en passie voor de zorg weet ze mensen te enthousiasmeren en motiveren, en met haar gestructureerde aanpak gaat ze recht op haar doel af. Efficiëntie ten top.

Mail Liesbeth

Mandy Veldt

Mandy Veldt

Mandy is sociaal, gestructureerd en gedreven om de zorg te verbeteren. Met een achtergrond in bedrijfseconomie en gezondheidszorg weet ze verschillende perspectieven te verbinden en voor iedereen gewenste resultaten te behalen. Win-win!

Mail Mandy

Ignats Landsbergen

Ignats Landsbergen

Met zijn jarenlange ervaring kent Ignats de kneepjes van zijn vak. Zowel voor zichzelf als voor de organisatie waar hij werkt, is continu verbeteren zijn uitgangspunt. Ignats is dan ook de aangewezen persoon om veranderingen te begeleiden – van bestuurstafel tot aan de werkvloer.

Mail Ignats

Rosanne Geesink

Rosanne Geesink

Veranderingen in de zorg gaan niet over één nacht ijs en dat gaat Rosanne ook niet. Door haar jarenlange werkervaring in- en gevoel voor de ziekenhuiswereld zorgt ze er met een gestructureerde aanpak voor dat er resultaat geboekt wordt. Dat doet ze vol enthousiasme, met humor en altijd als gelijkwaardige gesprekspartner.

Mail Rosanne

Jorn Hollander

Jorn Hollander

Vraag Jorn wat hij écht belangrijk vindt in zijn werk en hij noemt zorg, innovatie en duurzaamheid als onmisbare pilaren. Het liefst combineert hij deze drie om de zorg toekomstbestendig te maken. Met zijn kennis van de biomedische wetenschappen werkt hij graag in een multidisciplinair team aan een toekomst waar iedereen op een duurzame wijze goed geholpen kan worden.

Mail Jorn

Sofie Leffelaar

Sofie Leffelaar

Met een frisse blik, gezonde moed en een liefde voor complexe puzzels zet Sofie haar kennis en kunde in om zorgvernieuwing en innovatie een stapje verder te helpen. Door haar werkervaring binnen de sociale hulpverlening en haar wetenschappelijke achtergrond is ze graag de koppeling tussen plan en implementatie, met de beste zorg voor de cliënt en werkgeluk voor de zorgprofessional voorop.

Mail Sofie

Babette Becherer

Babette Becherer

Babette is arts en heeft de bevlogenheid van een zorgprofessional om de zorg duurzamer en toekomstbestendig te maken. Combineer dat met een flinke dosis ervaring in de klinische praktijk, een PhD en een tikje activisme, en je wéét dat je impact gaat maken.

Mail Babette

Yoella van Alderwegen

Yoella van Alderwegen

De zorg moet beter en Yoella gaat het regelen. Met veel enthousiasme stort ze zich op zorgvernieuwing, of dat nou om verduurzaming, ICT of het optimaliseren van zorgprocessen gaat. En reken maar dat het gaat lukken, want met haar nuchtere en doortastende houding is Yoella niet snel gek te krijgen.

Mail Yoella

Nathan Fopma

Nathan Fopma

Nathan is een enthousiaste en nieuwsgierige projectleider die energie krijgt van doelgericht en creatief samenwerken om relevante problemen op te lossen. Met zijn technische achtergrond en jarenlange ervaring als mantelzorger is hij sterk gemotiveerd om bij te dragen aan zorgvernieuwing die bijdraagt aan een duurzame en menselijke gezondheidszorg.

Mail Nathan

Kimberley Vera

Kimberley Vera

Kimberley is gedreven om de zorg toekomstbestendig te maken. Haar achtergrond in gezondheidseconomie en ervaring met MedTech zet ze graag in om duurzame zorginitiatieven gefaseerd door te voeren. Met de patiënt als uitgangspunt, verbinding aangaan met zorgprofessionals om met enthousiasme samen het verschil te maken.

Mail Kimberley

AllegroMedical

Werken bij Allegro Medical

In ons team werken uitsluitend mensen die intrinsiek gedreven zijn om de (geestelijke) gezondheidszorg te verbeteren. Allegro Medical is een platte organisatie, waarbij we samen verantwoordelijk zijn voor het succes van het bedrijf. Iedereen draagt zijn steentje bij! Daarnaast hebben we veel plezier met elkaar. Een bescheiden impressie…