Partner voor duurzame verandering in de zorg

Visie

Wij focussen ons op het toekomstbestendig houden van zorg. Toegankelijk, betaalbaar en kwalitatief.

Meer over ons

Zorgvernieuwing

Niet alleen plannen maken, maar echte zorg voor echte patiënten veranderen. Op schaal geïmplementeerd én bekostigd.

Meer lezen

Kennis & ontwikkeling

Wij hebben veel kennis van de zorg, inhoudelijk, organisatorisch en technisch. Die kennis delen we graag.

Meer lezen

Thema’s

Allegro Medical zet zich in voor de realisatie van duurzame verandering voor een toekomstbestendige, kwalitatieve en toegankelijke zorg in Nederland. Met zorgvernieuwing als ambacht, ondersteunen we zorgorganisaties bij het innoveren. Dat doen we op verschillende thema’s.

Passende en digitale zorg

We realiseren zorgvernieuwing door de juiste zorg op de juiste plek op het juiste moment én door de inzet van digitale (zorg)middelen waarbij we het zorgproces als uitgangspunt nemen. In ziekenhuizen, GGZ en regio’s.

Groene zorg

Toekomstbestendige zorg is óók duurzame zorg. Door zorg dichterbij de patiënt te organiseren en circulair werken te stimuleren dragen we ons steentje bij.

Acute zorg

Door concrete veranderingen met de zorgprofessional in the lead houden we de acute zorg toegankelijk en bereikbaar. Zelfstandig als het kan, met partners in de regio als dat nodig is.

EPD

Een EPD implementatie gebruiken wij om werkprocessen in de zorg te optimaliseren, uniformeren en digitaliseren. Zo maken wij de zorg slimmer.

Onze aanpak

Allegro Medical heeft kennis van de zorgtransitie en weet wat er nodig is om deze beweging te realiseren. Onze aanpak is gebaseerd op medisch leiderschap, waarbij wij de praktische uitvoering begeleiden.

Innovatief, inspirerend en ondernemend. Maak kennis met Allegro.

Wie zijn wij?

Bij Allegro Medical werken uitsluitend mensen die intrinsiek gedreven zijn om de zorg te verbeteren. Wij hebben veel kennis van de zorg: inhoudelijk, organisatorisch en technisch. 

Betrouwbare partner

Onze klanten

Ben je benieuwd wat we allemaal doen bij onze klanten? Blijf dan op de hoogte via LinkedIn!

AllegroMedical

Effectief veranderen in de zorg?

We gaan graag met je in gesprek. Je kunt bij ons terecht voor alle niveaus; van programma-management tot en met eenmalig meedenken over de implementatie voor zorgvernieuwing. Neem contact op met een van onze partners.

 

Denise van Gorp

Bel Denise

Ruud Davids

Bel Ruud

Ons adres

Tesselschadelaan 17
1217 LG Hilversum

Kom je met de trein? Vanaf NS station Hilversum is het maar 10 minuten lopen.