Nederlandse zorgprofessionals over de toekomst van hun vak

Vijf colleges, vijf zorgprofessionals, één hoofdvraag: hoe ziet de toekomst van de zorg eruit? In de ALLEGRO MEDICAL College Tour brengen medici hun vakgebied tot leven. En jij kunt erbij zijn! Schrijf je in voor een van de colleges – of volg ze allemaal.

Alle afleveringen zijn van 10.00 tot 12.00 uur. Na afloop is er lunch aanwezig. 

maas-mario-amc-hoogleraar-fotojeroenoerlemans-resized

20/9

Prof. dr. Mario Maas (Amsterdam UMC) is hoogleraar Radiologie, gespecialiseerd in het bewegingsapparaat. In zijn werk is hij continu op zoek naar mogelijkheden om te innoveren. Vanuit die achtergrond neemt hij ons mee in zijn visie op de toekomst van het vak Radiologie.

4/10

Dr. Theo Wiggers is oncologisch chirurg en lange tijd hoofd heelkunde in het UMC Groningen geweest. Nu is hij mede oprichter van Incision: een bedrijf gericht op het opleiden van chirurgen door middel van e-learning. Hij heeft veel affiniteit met informatietechnologie en kennis van de structurering van het EPD.

RJ Roorda

1/11

Ruurd Jan Roorda is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Zaans Medisch Centrum. Hij werkte twee decennia als kinderarts, maar is inmiddels al 15 jaar ziekenhuis bestuurder. We bevragen hem naar het hoe en waarom van die overstap en zijn drijfveren, maar ook wat de toekomst van de zorg gaat brengen.

hans-in-t-veen

15/11

Dr. Hans in ’t Veen is longarts in het St. Franciscus Gasthuis & Vlietland. Onder zijn aandachtsgebieden horen onder meer algemene longziekten, astma en COPD. Hans spreekt in de media als expert regelmatig over het belang van schone lucht.

13/12

Dr. Gijs de Kort, klinisch chemicus. is een ervaren bestuurder in de zorg met bijzondere expertise op het gebied van laboratorium-ICT en de toepassing van Point of Care testing (POCT) in de huisartsenpraktijk.

Locatie: Hilversum

Maak anderen hierop attent:
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter