Drie colleges, drie zorgprofessionals, één hoofdvraag: hoe ziet de toekomst van hun vak er uit? In de Allegro Medical College Tour brengen deze zorgprofessionals, in gesprek met Krijn Schuurman en de gasten, hun vakgebied tot leven. En jij kunt dit bijwonen!

Schrijf je hier in voor één van de volgende data – of volg ze allemaal!

Vrijdag 2 september 2022 11.30 – 13.00 uur met Hans Carpay

Hans Carpay is ruim 25 jaar werkzaam als neuroloog in het Tergooi MC, specialiserend in epilepsie, migraine en hoofdpijn. Dit jaar opent hij zijn eigen migraine kliniek.

Vrijdag 16 september 2022 11.30 – 13.00 uur met Floor van Dijk

Floor van Dijk heeft een lange carrière in de psychiatrie achter de rug. Ze is opgeleid tot psychiater bij Mentrum en is daarna gaan werken bij Altrecht. Ze combineerde patiëntenzorg met management en vervolgens richtte ze zich op bestuur en toezicht. Sinds 1 oktober 2020 is ze bestuurder bij Arkin, een grote GGZ-instelling in o.a. Amsterdam.

Floor: “Het is bijzonder om als bestuurder terug te keren naar de organisatie waar ik ben gevormd als professional en juist daar een bijdrage te mogen leveren aan de beste zorg voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Samen met alle professionals van Arkin span ik mij graag in om er voor te zorgen dat deze goede behandelingen nu en in de toekomst voor iedereen toegankelijk blijven.”

Vrijdag 14 oktober 2022 11.30 – 13.00 uur met Menno Gaakeer

Menno Gaakeer zal als SEH-arts ons meenemen in zijn vak Spoedeisende Geneeskunde en zijn visie op de toekomst van het vak in Nederland. Naast dat hij al ruim 20 jaar SEH-praktijkervaring heeft, doet Menno ook wetenschappelijk onderzoek, o.a. naar organisatie en management van spoedzorg. Ook bestuurlijk is hij betrokken, voorheen als voorzitter van de NVSHA en op dit moment o.a. als voorzitter van het Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds (SGOfonds) en secretaris van de Netherlands Emergency department Evaluation Database (Stichting NEED).

De colleges zullen van 11.30 uur tot 13.00 uur plaatsvinden en zijn fysiek of online te volgen. Als u kiest om fysiek aanwezig te zijn, zal er voor u een lunch klaarstaan na het college.

Adres:
Theater Santbergen
Noorderweg 2
1221 AA, Hilversum

Aan het einde van het college zullen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen. Deze bijdrage wordt volledig gedoneerd aan een goed doel, gekozen door de spreker.

Voor deze colleges heeft u geen medische kennis nodig.

Schrijf je hier in!

Linkedin

Benieuwd naar wat we nog meer doen? Volg ons op LinkedIn